Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-03-2011, 05:52 AM
cary chilton cary chilton is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: CANADA
Posts: 786
Default Which protools 8.0???

I just bought my macbook pro~ I need to install protools.
Before I buy protools 9.0 I'd like to know which PT version you guys
recommend. When I had my PC, PT 8.0 was the most stable for me.
Is this true with mac's, too or is 8.0.3 or 8.05 preferable?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2011, 06:37 AM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Re: Which protools 8.0???

Well I'm running 8.0.5 on one drive and 8.0.4 on my backup. Running pretty stable.
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2011, 05:07 AM
cary chilton cary chilton is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: CANADA
Posts: 786
Default Re: Which protools 8.0???

thanks Goth, apparently you are the only one! Everyone else must be on PT9
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2011, 05:09 AM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Re: Which protools 8.0???

Yeah a lot have moved to 9. I'll probably cross to 10 when it comes out.
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
  #5  
Old 04-05-2011, 12:32 PM
sixstrings22 sixstrings22 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: VT
Posts: 62
Default Re: Which protools 8.0???

I've been on 8.0 forever; refuse to move. someday -of course, I will.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
changing from protools 8 audio only to protools 8 with video support djkaz macOS 5 09-04-2013 04:00 PM
ProTools Shortcut keys suddenly became disabled in ProTools LE 8.0.5? jgbsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-03-2011 01:08 AM
Protools 8 LE/ Error 5000 / Protools freezes constantly HELP! G ray 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-12-2011 07:09 PM
Sending protools projects to other protools users online kdtufan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-24-2008 07:18 PM
setting record levels into ProTools with the intent of mixing in ProTools Felix Tips & Tricks 507 02-05-2002 10:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com