Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2010, 12:17 AM
saggsy saggsy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Adelaide, Australia
Posts: 220
Default Yey - Continuous Page Scrolling

This is one feature I've been waiting for in LE (now its in PT9) I am happy - couldn't see why it hasnt been implemented earlier in LE though.
__________________
Matt Saggs
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2010, 12:45 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Yey - Continuous Page Scrolling

Quote:
Originally Posted by saggsy View Post
This is one feature I've been waiting for in LE (now its in PT9) I am happy - couldn't see why it hasnt been implemented earlier in LE though.
Well it was

If you ponyed up 2K for the CPTK. It may have been included the DVTK2 also.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #3  
Old 11-21-2010, 02:58 AM
dramsenik dramsenik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Switzerland
Posts: 446
Default Re: Yey - Continuous Page Scrolling

Yes it's good to see this feature back.

We lost it at some point i remember asking myself during an update (5.1??) now where is this option, where they have put this checkbox...arrr not possible!

And well something like 10 years later here we are ...
Reply With Quote
  #4  
Old 11-21-2010, 10:22 AM
DaveBCC DaveBCC is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles
Posts: 89
Default Re: Yey - Continuous Page Scrolling

That's funny, cuz in the manual (p. 56, p. 412) it still says this is available for "(Pro Tools HD and Pro Tools with Complete Production Toolkit 2 Only)".

It also says on p. 413 "Scrolling During Playback uses host processing power, so use this option with host-based Pro Tools systems only when absolutely necessary", but I gotta say it doesn't seem to have any impact on my CPU usage (I am i7 960, and Win 7).
Reply With Quote
  #5  
Old 11-21-2010, 11:14 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Yey - Continuous Page Scrolling

Quote:
Originally Posted by DaveBCC View Post
That's funny, cuz in the manual (p. 56, p. 412) it still says this is available for "(Pro Tools HD and Pro Tools with Complete Production Toolkit 2 Only)".

It also says on p. 413 "Scrolling During Playback uses host processing power, so use this option with host-based Pro Tools systems only when absolutely necessary", but I gotta say it doesn't seem to have any impact on my CPU usage (I am i7 960, and Win 7).
We should probably start a thread for documentation errors.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #6  
Old 11-21-2010, 11:26 AM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,809
Default Re: Yey - Continuous Page Scrolling

Continuous scroll is a drain on the computer. Not such a problem for today's computers, but a couple years ago it could affect the work flow of an LE session. That may be part of the reason it was removed as a standard feature, though I assume it has more to do with pushing the feature into Production Toolkit land where they can charge for it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Continuous Scrolling problem while recording hadrabaj Pro Tools 10 8 05-30-2017 10:57 PM
Edit Window Scrolling / Page or No Scrolling" DAW Dogg macOS 2 02-15-2012 09:17 AM
No continuous scrolling ? mgtube 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-05-2009 12:20 PM
Continuous Scrolling During Playback Not working midnightsun Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 08-05-2009 10:26 AM
Continuous scrolling in PT 8.0 kindman Post - Surround - Video 3 07-15-2009 09:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com