Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2014, 10:33 PM
Bill Rigby Bill Rigby is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Sydney,NSW,Australia
Posts: 190
Default PR74 Digidesign Chassis and Win 7 64

I recently inherited a PR74 Digidesign chassis.
I am building/upgrading to a Jetaway Q 77 from my Supermicro system using Pro Tools 10.35 HD.
This chassis didn't come with a card and I have to buy one and I would prefer it to be PCIe although the Jetaways can cater for both.
Does anybody know if it will work with a PCIe card and what the model is?
Windows 7 64bit
Reply With Quote
  #2  
Old 03-29-2016, 09:14 AM
lifer lifer is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Manchester U.K.
Posts: 330
Default Re: PR74 Digidesign Chassis and Win 7 64

Hi
Did you ever get anywhere with this? I need to get a chassis for my HD4 Accel system..just wondering if yours worked?
__________________
Win 7 Pro 64
PT 10 HD, HD4 Accel
Jetway JNAF92-Q67
Intel 2700k 3.8ghz
16GB Crucial Ram
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2016, 11:21 PM
s.d. finley s.d. finley is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Houston, TX. USA
Posts: 1,459
Default Re: PR74 Digidesign Chassis and Win 7 64

buy my chassis!
__________________
sdf

sugarhillstudios.com
Reply With Quote
  #4  
Old 06-05-2016, 04:49 AM
Neil H Neil H is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: London UK
Posts: 193
Default Re: PR74 Digidesign Chassis and Win 7 64

The P7R4 chassis will only work with the correct PCI-X host card not a PCIe host card.
If you want the equivalent system with a PCIe host card you need the PE6R4i system.
I have one of each I'm willing to sell for the right price (based in London UK).
__________________
Pro Tools 2019.5 Ultimate
Windows 10 Pro

Join the Facebook Pro Tools Windows User Group
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why No Further Support For Digidesign HD Chassis?? johnC1984 Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 11-29-2009 12:37 PM
Digidesign Expansion HD Chassis and PT8 help!!!!! akmusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 01-10-2009 08:28 PM
Digidesign Chassis? Magma Chassis? BigEvil Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 12-13-2008 11:53 AM
Anyone using the Digidesign Expansion|HD chassis? MDog Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 03-19-2007 09:58 PM
Digidesign (SBS) chassis and G5 Nicolasixxx Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-19-2003 10:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com