Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-01-2001, 08:41 AM
stevegalante stevegalante is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Montreal, QC (Canada)
Posts: 1,725
Default Disk allocation (PT 5.1)

I've got some problems with disk allocation. If I choose track by track the destination disks (round robin and custom allocation unchecked), then work on the session, save and close it.
When I open the session again the destination disks are not the same. Why ?

------------------
www.downinhollywood.com
__________________
http://www.stevegalante.com
System details :
ProTools Native card, Ultimate 2019.5, MacPro 5,1 12 Core 3.33GHz, 64Gb RAM, Mojave 10.14.4, Lynx Aurora(n), Raven MTi
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2001, 05:12 AM
stevegalante stevegalante is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Montreal, QC (Canada)
Posts: 1,725
Default Re: Disk allocation (PT 5.1)

Am I the only one ?
__________________
http://www.stevegalante.com
System details :
ProTools Native card, Ultimate 2019.5, MacPro 5,1 12 Core 3.33GHz, 64Gb RAM, Mojave 10.14.4, Lynx Aurora(n), Raven MTi
Reply With Quote
  #3  
Old 06-04-2001, 09:33 AM
NinjaBob NinjaBob is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 124
Default Re: Disk allocation (PT 5.1)

Maybe you SHOULD check "Custom Allocation". I mean, isn't that what you're doing?

------------------
Ninja Bob
Hothead
NYC
__________________
Ninja Bob
Hothead
NYC
Reply With Quote
  #4  
Old 06-04-2001, 09:42 PM
Sugarite Sugarite is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Canada
Posts: 397
Default Re: Disk allocation (PT 5.1)

Round robin allocation spreads tracks around various volumes sequentially, and may not start with the same drive each time. Custom allocation is your daddy, whether the allocation is determined by round robin process or not.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-05-2001, 03:33 AM
stevegalante stevegalante is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Montreal, QC (Canada)
Posts: 1,725
Default Re: Disk allocation (PT 5.1)

thank you, I'll try

------------------
www.downinhollywood.com
__________________
http://www.stevegalante.com
System details :
ProTools Native card, Ultimate 2019.5, MacPro 5,1 12 Core 3.33GHz, 64Gb RAM, Mojave 10.14.4, Lynx Aurora(n), Raven MTi
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disk Allocation! coachnuts Pro Tools TDM Systems (Win) 2 02-13-2008 06:16 PM
disk allocation georgiateleman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 02-02-2006 09:35 PM
Disk Allocation questions and disk error messages 3rdstory 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 01-30-2006 09:10 PM
Disk Allocation Problem -- PT Session can have two disk allocations?? tommydee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-26-2003 08:22 AM
Disk Allocation!?!? Kenshiro Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-16-2000 01:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com