Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-19-2020, 04:57 PM
gord_esh gord_esh is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Default 11 rack disconnects

Hello,
Its been a long time since I've ventured here. I am having a recurring and nagging problem with my 11rack set up. I find that I have to restart my computer every time I use PT for the 11rack to show up in the playback engine drop-down. Once I turn off the rack and turn it on again at a later time, the 11rack wont show up in the drop down unless I restart again. I think I have all the latest firmware and software updates. I'm running version 12.4 on a mac but its done this on previous versions also. I am finding it really inhibits my music production since it takes so much time to restart all the time. Any help would be appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-20-2020, 12:22 PM
nedorama nedorama is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Los Angeles
Posts: 630
Default Re: 11 rack disconnects

What firmware/drivers on the 11 Rack
What OS X Version
what Mac?
__________________
Regards,
Ned
Monkey Boy Studios
2013 15" MBP, 16GB, 512GB SSD; OSX 10.15.4; 1.5TB FW800 External
Summit Audio 2BA-221, TLA-50 -->Focusrite 18i20 3rd Gen, Eleven Rack, Pro Tools 2020.3
Plugins, Virtual Instruments, and real ones
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003+ rack disconnects at random thomastvivlaren 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 18 02-13-2015 04:11 PM
MC Mix disconnects after 20 sec lbow Artist Series 2 06-09-2011 01:13 AM
002 rack disconnects with mac mini after 5 minutes ourafilmes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-13-2007 07:23 AM
002 Rack Disconnects GJH 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-01-2005 01:18 PM
002r disconnects? barznbeats1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 07-18-2005 10:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com