Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-07-2020, 08:26 PM
gonsdeejay's Avatar
gonsdeejay gonsdeejay is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: México City
Posts: 209
Default BUG on Pro Tools Drag anything

I am the only fool paying for the last BUG in Pro Tools 2020.9


This version Crash by Everything!!! When I Try to reorder Tracks or drag a plugin!!!!!

All this happen on Mac 10,15,7
__________________
Pro Tools 2020.9.1 UAudio Apollo X8, 8 Duo & Apollo Twin. Custom PC i7-7700K 16 Gb Ram Thunderbolt 3 SYSTEM-1KRK V88. Yamaha HS7 Korg ESX-1 MBOX2 003Rack Mackie MCU Producing My Own Life
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-2020, 01:26 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,425
Default Re: BUG on Pro Tools Drag anything

Hmmm... Not happening to me. What troubleshooting have you done so far?

Help Us Help You
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2020.11.0
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2020, 09:50 PM
gonsdeejay's Avatar
gonsdeejay gonsdeejay is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: México City
Posts: 209
Default Re: BUG on Pro Tools Drag anything

Just create a new Track, what ever Track, I just try to move to X Group, or side by any type of Style of Sound!!!! or Folder and Pro Tools CRASH....All this Happen on Edit Window!!! On Macos Catalina!!! 10.5.7
__________________
Pro Tools 2020.9.1 UAudio Apollo X8, 8 Duo & Apollo Twin. Custom PC i7-7700K 16 Gb Ram Thunderbolt 3 SYSTEM-1KRK V88. Yamaha HS7 Korg ESX-1 MBOX2 003Rack Mackie MCU Producing My Own Life
Reply With Quote
  #4  
Old 10-10-2020, 03:31 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,322
Default Re: BUG on Pro Tools Drag anything

PT is not yet approved for Catalina 10.15.7 -- compatibility info here.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2020, 04:09 AM
Wolfgang Eller Wolfgang Eller is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Germany
Posts: 1,098
Default Re: BUG on Pro Tools Drag anything

Working here with 10.15.7 and 2020.9 for weeks and no problem at all.
Maybe it's his Hackintosh?
__________________
www.srs-mastering.de
Mac Pro 6.1-8core, OS 10.15, PT2020, HDX2, Sonnet Echo Express III-R, Madi Interface.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-10-2020, 04:47 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,322
Default Re: BUG on Pro Tools Drag anything

Any unsupposrted system may always be trouble


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble drag&drop files - I don't get what I drag in Sir Hannes Post - Surround - Video 3 12-10-2017 08:39 AM
Pro Tools LE and EZDRUMMER Drag & Drop Billy57 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 28 08-20-2011 10:04 AM
Drag from Workspace to Pro Tools 8 Very Slooowww.. Dizzi45Z Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-14-2009 07:52 PM
HELP! - Can't drag tracks to pro tools Tha Yungsta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-07-2008 12:31 AM
can´t drag /drag and drop from DigiBase in 7 jofromabove 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-28-2005 09:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com