Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-05-2011, 11:43 AM
Edavis229 Edavis229 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Baltimore MD
Posts: 2
Post Protools M-Powered quits session when trying to create a new session on my MacBookPro

Hi please need help. When attempting to start a new session using Protools M-Powered 8 it lets me create a session name then it quits. The error message says Protools quit unexpectantly. Can someone please give me details on how to stop this problem so I can enjoy making music please. I am using a Mac Book Pro. Specs are.
Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: Macbook Pro8,2
Processor Name: Intel Core i7
Processor Speed:2.2 GHz
Number of Processors:1
Total Number of Cores:4
L2 Cache(per Core): 256kb
L3 Cache: 6MB
Memory: 4GB
Boot Rom Version: MBP81.0047.804
SMC Version(system) 1.69f1
Serial Number(System) C17fc2GMDF8X
Hardware UUID: 241AAC3A-A13D-SF16-88FA-26122417529F
Sudden Motion Sensor:
State:Enabled
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2011, 03:33 PM
Edavis229 Edavis229 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Baltimore MD
Posts: 2
Default Re: Protools M-Powered quits session when trying to create a new session on my MacBoo

Guys I got the error fixed I seen it another thread. So I followed the details when booting up press down on"3" and "2" together and that takes it to 32bit since Macbook Pro is 64bit. But now I am having problem with recording to my external harddrive the error msg comes up" Iomega HDD" cannot be designated as an Audio Record volume because it is not a valid audio volume." And I ran the Verify disk Permissions on the main harddrive from another thread I found it still isnt working for me. Please can someone please help me with this problem, will be greatly appreciated.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 8 quits unexpectively when i try to create or open any session ccid Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 01-15-2010 11:18 AM
Help! Protools LE wont create new session! trashandcash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 12-10-2009 12:56 PM
Protools quits when re-opening a session sammyfarr Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-26-2007 04:10 AM
import session data-Protools quits Mike Landolt Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-03-2006 03:03 PM
Protools quits when making new session komodo Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-19-2001 10:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com