Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-03-2020, 04:56 PM
tripstation tripstation is online now
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: London
Posts: 635
Default Tdm plugins hanging PT 10

Vss3 and Fairchild 670 hang PT10 Win 10 64 on startup but Virus Indigo for example loads and runs fine.
Anyone had this problem?

Sent from my J8110 using Tapatalk
__________________
ProTools 12 HD
Pro Tools 10 HD3
Nuendo 7
Ableton 9
Avid Omni HD
Avid 8*8*8 HD
D-Control ES 32 Channel
Native Instruments Maschine Studio
PowerCore *2
UAD-1
Universal Audio 1176 LN
Universal Audio 2-LA-2
Neve DPX
Supermicro X10DAX Dual Xeon E5 v4 Win 10 64 128GB Ram
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2020, 05:19 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,957
Default Re: Tdm plugins hanging PT 10

Could be that PT 10 is not compatible with Windows 10. Or maybe those plugins are not compatible. If you need them, maybe check what version of each is in your rig and see if the maker has other(older or newer) versions that you can try. Personally, I gave up on the dual install quite a while ago. If I need PT10, I swap out my system drive for an older setup with windows 7.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-29-2020, 07:52 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,324
Default Re: Tdm plugins hanging PT 10

Compatibility info here.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hanging/Freezing when putting plugins on tracks ffud Pro Tools 11 1 03-12-2015 02:42 PM
7.3 "hanging up" Anyone else? ronwasserman Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-18-2006 08:06 AM
Pro Tools hanging on startup at "Loading Plugins" Eric Gale 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-03-2006 07:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com