Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2011, 09:54 AM
DaWrongMan DaWrongMan is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Jamaica
Posts: 1
Default Protools session from Windows 7 PC to Mac OSX SL

Good day,
I would like to know if anyone is able to assist me please? I live in new York and my Other producer live in Atlanta and we're both using Protools 9 HD on PC running windows 7 and IMac Intel running Snow leopard and when my producer in Atlanta do a session and copy the entire folder and send it to me via FTP and I open it in Protools on my MAC it keep missing the Audio files and I can't seems to link them. Is there a settings on the PC I need to do to avoid that because when I do it on my MAC (Save on external hard-drive in same folder) and send the entire folder to him it works fine on his PC.

Thank you

Last edited by DaWrongMan; 05-26-2011 at 09:55 AM. Reason: Missing data
Reply With Quote
  #2  
Old 05-26-2011, 10:13 AM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,925
Default Re: Protools session from Windows 7 PC to Mac OSX SL

No no setting. You should have no problems. Try linking with just the file names checked and point pro tools to the exact folder where the audio files reside. I move my windows sessions to osx all the time, every day without issues.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Files Moved or Removed from Session after Saving Session Copy for Protools 9 doubtful guest Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-06-2013 04:42 AM
Issue Opening Session from PC (Windows 7) to MacBook Pro OS X 10.6.8 (Protools LE) REzonaKid Pro Tools M-Powered (Mac) 1 02-09-2012 02:48 PM
Protools M-Powered quits session when trying to create a new session on my MacBookPro Edavis229 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 04-05-2011 03:33 PM
protools windows session into a mac lustferlife 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-11-2004 02:52 PM
mac pro tools session to windows without protools Jepse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-25-2004 06:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com