Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-29-2009, 05:14 PM
Johnjohnjohn Johnjohnjohn is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Default "Audio Engine Play Startup Deadline Was Missed"...

I'm using the Profire 2626 with Pro Tools 8 on Windows Vista. It loads fine, playsback fine, records fine. After using it for 5 - 10 minutes the meters freeze and I get an error message : Audio Engine Play Startup Deadline Was Missed.

Anybody have any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2009, 11:17 AM
jarrydee jarrydee is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 63
Default Re: "Audio Engine Play Startup Deadline Was Missed"...

I had this problem along with a few others and I found out my 2nd hard drive I use for audio was going bad,,,bought a new HD and the problem was goan...Hope that helps!!

PS. there are some free HD test software, they might be able to test you HD for you!!
Reply With Quote
  #3  
Old 07-07-2009, 01:05 PM
ddwhitney ddwhitney is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 268
Default Re: "Audio Engine Play Startup Deadline Was Missed"...

It could be related to this...

http://duc.digidesign.com/showthread...ght=play+pause
__________________
Digidesign 003R+PTLE 8.0.4 DV Toolkit 2, ASUS P5Q Pro P45, CPU INTEL Q6600 2.40G, CORSAIR DOMINATOR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DR2 1066 (PC2 8500) ATI Radeon™ X1550 DIAMOND Stealth PCIe 1 Seagate Barracuda 320GB SATA Hard Drive (Root/Sys) 1 Seagate Barracuda 500GB SATA Hard Drive (Audio/Video) 1 PPA 80GB 1394 Firewire Oxford 911 PYRO PCI64R2 3 Port Firewire Card (PCIe) Antec 300 case. PSU ROSEWILL RP600V2-S-SL 600W,
Windows 7 64 bit.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio engine play startup deadline was missed jiagap 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-29-2009 09:52 PM
"audio engine plays starup deadline was missed" message in pt 8 nachonieto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 05-31-2009 03:34 AM
Digi: update on "missed audio engine deadline"? H-man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-29-2009 12:20 PM
Digi: update on "missed audio engine startup deadline" H-man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-05-2009 12:54 PM
"Audio engine play start deadline was missed." Huh? mixboy bob Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-09-2009 12:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com