Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2002, 10:36 AM
scardanelli scardanelli is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Birmingham, UK
Posts: 324
Default 002 with dual monitors?

Looking at the screenshots of the 002 I see it has buttons to access the edit and mix windows. How will this work with dual monitors?

I am so used to 2 mons, and now with swaphappy's amazing app I certainly wouldn't go back to one. Since the Sampletank RTAS release, and in anticipation of more such instrument plug-ins, I'm seriously considering moving from the 001 to the 002 and never using anything but PT (dumping SX except for special heavily midi type things). However the dual monitor support could be an issue.

Anyone have any thoughts or info?
__________________
Musica Scardanelli - Extraordinary Contemporary Music
www.scardanelli.com
www.resonator-records.com
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2002, 12:51 PM
kangoljas kangoljas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: West Virginia
Posts: 43
Default Re: 002 with dual monitors?

Why would it not? Your taking a piece of hardware that has nothing to do with your computer except that it interfaces with a program and saying it cannot use dual monitors just because the digi 002 doesn't have a direct link button, come on use some common sense.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2002, 06:47 PM
scardanelli scardanelli is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Birmingham, UK
Posts: 324
Default Re: 002 with dual monitors?

I beg your pardon, why don't you read my post properly?

I asked how it would work not whether. Of course dual monitors will be operational. But what happens if you've got the edit window open on the left, and the mixer on the right: What function will the edit or mix window button on the 002 then perform.

It was a simple question.
Get it?

Simon
__________________
Musica Scardanelli - Extraordinary Contemporary Music
www.scardanelli.com
www.resonator-records.com
Reply With Quote
  #4  
Old 09-21-2002, 07:18 PM
mjames08 mjames08 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 806
Default Re: 002 with dual monitors?

Quote:
Originally posted by scardanelli:
I beg your pardon, why don't you read my post properly?

I asked how it would work not whether. Of course dual monitors will be operational. But what happens if you've got the edit window open on the left, and the mixer on the right: What function will the edit or mix window button on the 002 then perform.

It was a simple question.
Get it?

Simon
<font size="2" face="Verdana, Arial">Then it will basically do nothing. You already have the windows open.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-21-2002, 08:51 PM
kangoljas kangoljas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: West Virginia
Posts: 43
Default Re: 002 with dual monitors?

I'm sorry it still show's no thinking on your part.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-21-2002, 09:51 PM
JamesV JamesV is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Milwaukee, WI
Posts: 324
Default Re: 002 with dual monitors?

Yeah, what a Kangola-jerk!!! [img]images/icons/grin.gif[/img]
__________________
Digi002R PT6.7 SP1 K8Vdx AMD643200 GeilPC32001G HitSATA80GB(sys) 2xSATA160GB GlyphXFW NEC2500DVDRW Sapph9600ProU SonyP234LCD AntecSonata Zalman7000Al
Reply With Quote
  #7  
Old 09-21-2002, 11:30 PM
kangoljas kangoljas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: West Virginia
Posts: 43
Default Re: 002 with dual monitors?

No I just hate stupidity. I see it time and time again on this message board. I mean you guys think this Hellada guy is a genious just cause he can look up parts and reviews for good parts for compute and put them together. I have been doing this for years, not to hard.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-21-2002, 11:47 PM
kangoljas kangoljas is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: West Virginia
Posts: 43
Default Re: 002 with dual monitors?

Hey Sorry if I offended anyone I have been under a lot of stress lately and its getting to me!
Reply With Quote
  #9  
Old 09-22-2002, 12:01 PM
scardanelli scardanelli is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Birmingham, UK
Posts: 324
Default Re: 002 with dual monitors?

Then please take your stress related ignorance somewhere else.

Simon
__________________
Musica Scardanelli - Extraordinary Contemporary Music
www.scardanelli.com
www.resonator-records.com
Reply With Quote
  #10  
Old 09-22-2002, 04:58 PM
Phil O'Keefe Phil O'Keefe is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Riverside CA USA
Posts: 2,825
Default Re: 002 with dual monitors?

Quote:
Originally posted by kangoljas:
I mean you guys think this Hellada guy is a genious just cause he can look up parts and reviews for good parts for compute and put them together. I have been doing this for years, not to hard.
<font size="2" face="Verdana, Arial">Yes, that may be so, but I don't see YOU taking the time to personally help dozens and dozens of people around here with their computer purchases, assembly and configuration. Allen has been more than gracious, and I myself (and many, many others here) are thankful for his willingness to assist.

Allen isn't just grabbing parts and prices and tossing them up. He knows what works, helps people with individual problems and questions, has a great sense of humor and is pretty much always a polite gentleman.

So maybe before you toss stones at one of the most respected people around here you ought to consider becoming helpful first... stress or no stress.

Just some food for thought...
__________________
Phil O'Keefe
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dual Monitors DorianMode001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-01-2005 12:10 PM
Dual Monitors w/ OS 9.x bassist Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-26-2003 03:32 PM
Dual Monitors in PT6 pxpx83 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-18-2003 08:55 AM
Dual Monitors? hzway Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 02-03-2003 09:45 PM
Dual monitors mentalmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-15-2002 10:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com