Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2001, 07:50 AM
EHeiberg EHeiberg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: Richmond,Va,USA
Posts: 25
Default IAC ch. 2-16 bus crashes

This seems to be a repeatable bug- I've done on an 001 system running 5.1 and a TDM system running 5.01 : set a midi track to an IAC bus channel 2-16, arm it for record-- and boom, frozen. IAC channel 1 works fine. Is it an OMS thing?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2001, 12:33 PM
mig 15 mig 15 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: uk
Posts: 60
Default Re: IAC ch. 2-16 bus crashes

I have exactly the same problem-I want to run
vsc3 and reason(as a multi-timbral rack).Anyone?Thanks.
mig
__________________
www.jameseller.com
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2001, 02:59 PM
mig 15 mig 15 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: uk
Posts: 60
Default Re: IAC ch. 2-16 bus crashes

EHeiberg-I found a way to make this work which is to assign the IAC busses as follows;

1-Virtual sound canvas
2-IAC bus 2 (no instrument assigned)
3-Tokyo/Vibra 1000 (or blank)
4-NI Soundforum (or blank)

Seems to work fine,no crashes.Also using reason on the vsc bus(not at the same time!) and both work multitimbrally.Been working up large midi arrangements all day with no problems.Maybe the following bus has to be empty?Who knows.
Hope this helps.
mig
__________________
www.jameseller.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 8.1 crashes TAFE Pro Tools TDM Systems (Win) 4 11-08-2009 08:59 AM
7.4 crashes manbeargun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-15-2008 02:13 PM
G5 crashes CKoszuta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-19-2004 11:08 PM
m box crashes johnny5isalive 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-06-2004 10:51 AM
G4/733 & MTP USB Crashes SOR Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-04-2001 07:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com