Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2009, 06:47 PM
thecandyman thecandyman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Canada
Posts: 3
Default ProTools 8 and TL Space - Not working

Anyone have issues running TL Space in Pro Tools 8? It crashes my session and I don't see an update. Someone mentioned trashing the preference file but I can't seem to find it.
__________________
Beau
Owner/Sound Designer
Ear Candy Inc.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2009, 08:24 PM
jmdigi jmdigi is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Los Angeles
Posts: 19
Default Re: ProTools 8 and TL Space - Not working

I'm running PT8cs2, TLSpace (version 8.0.0) on a MacPro at 10.5.6 with no issues. Might want to try trashing all your PT prefs....
Reply With Quote
  #3  
Old 03-29-2009, 02:23 AM
Mike Thornton's Avatar
Mike Thornton Mike Thornton is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Manchester, U.K.
Posts: 386
Default Re: ProTools 8 and TL Space - Not working

Hi Beau,

The thread is http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=236081

Mike.
__________________
Mike Thornton MIPS
Audio Meister and Editor of Pro Tools Expert
www.pro-tools-expert.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command-space bar not working zoff Pro Tools M-Powered (Mac) 18 07-24-2016 10:35 PM
Ctrl+Cmd+Space not working right in 10.3.... David Hardie Pro Tools 10 4 10-26-2012 04:33 PM
TL Space not working on Mac running OS X 10.6.6 zemogh macOS 15 02-16-2011 03:39 PM
Record hotkey not working! (Cmd + Space) bry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 24 10-27-2010 02:46 AM
mojo suddenly stops working with TL Space tonmeistermat Post - Surround - Video 20 01-09-2007 12:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com