Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2004, 10:32 AM
Polyph Polyph is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 97
Default Disapearing Plugins

I have a problem that happens every once in a while in my sessions. I try to pull up the plugins page and it does not show. Almost as if its hidden on the page. The same thing happens to my transport. I use Protool 6.4 with windows XP, but this has happened with previous versions as well. Anyone know the fix to this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2004, 03:26 PM
BrettB BrettB is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 109
Default Re: Disapearing Plugins

Are you talking about the insert dropdown menu? Are you sure it isn't just confusing at stereotracks with the stereo and non stereo plugins? Have you installed the plugins correctely(Do they sometimes work?)?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2004, 03:33 PM
Ducky Ducky is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 929
Default Re: Disapearing Plugins

The question is a little confusing, but to add to Brett's comment, I know that Waves plugins that only work at lower sampling rates will not show up in 88,2 and 96k sessions.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-23-2004, 01:45 PM
Polyph Polyph is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 97
Default Re: Disapearing Plugins

Yes it works most of the time. Ive noticed the problem only sometimes, and never when the track is originally created but later when I reopen it. What happens is I will open the mix screen goto any track and attempt to open one of the plugins from the track window. The plugin indicator will show on the track but the actual plugin window will not appear. Ive tried minimizing both the edit and mix windows to make sure the plugin was not some how hidden behind them but I cant get to it.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-23-2004, 01:47 PM
Polyph Polyph is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 97
Default Re: Disapearing Plugins

Quote:
The question is a little confusing, but to add to Brett's comment, I know that Waves plugins that only work at lower sampling rates will not show up in 88,2 and 96k sessions.
When this has happened to me it has never been with a Waves plugin. I normally record in at 48k for my sessions.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disapearing regions???? Joe Mendelson Post - Surround - Video 6 04-27-2007 04:42 PM
Disapearing Plugin Settings?!? HiRaX Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-23-2006 10:22 PM
Files disapearing in my session Cedu So Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-28-2003 05:53 PM
~~ PT-HD Disapearing Waveforms Hsk Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-27-2002 06:16 AM
Scribble Strip Disapearing MeltMediaMusic ProControl, Control|24, Command|8 0 05-22-2001 04:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com