Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-31-2017, 01:39 PM
Barry Johns Barry Johns is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 3,567
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

Quote:
Originally Posted by Drew Mazurek View Post
Way to kick a man when he's down....

unless you meant to add a smiley face?
I was joking😋😋😋😋🤗🤗🤗
__________________
HD Native Pcie, PTHD 11, PT12 Vanilla, Omni, Lynx Aurora 16, 192 I/O (16 in/8 out), 24 Fader D-Command, lots of preamps and compressors.

MacPro 5.1 (12) Core (2009 MacPro 8 Core Upgraded to a 12 Core MacPro), 56 Gig Ram, SSD System & 3 - 2TB Drives, OSX 10.9.5, Windows 10 Via Bootcamp
Reply With Quote
  #12  
Old 03-31-2017, 02:02 PM
SaschaP SaschaP is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 62
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

When did the HD renewal price drop from $599 to $399?
Reply With Quote
  #13  
Old 03-31-2017, 02:09 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,673
Default Rolling the dice one more time! HD Renewal

$399 in US Dollars

The OP was buying in Canadian Dollars.

Yep they hit me with tax also...all deductible mind you, but tax'd none the less
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #14  
Old 03-31-2017, 02:14 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,906
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

Sucker!......no I'm not joking.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
  #15  
Old 03-31-2017, 02:14 PM
SaschaP SaschaP is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 62
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

Yes, but the US renewal was $599 not to long ago.
Reply With Quote
  #16  
Old 03-31-2017, 02:16 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,673
Default Rolling the dice one more time! HD Renewal

Maybe about 1.5 years ago.....after a lot of he|| was raised...they dropped it.
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #17  
Old 03-31-2017, 02:19 PM
SaschaP SaschaP is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 62
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

I missed that price drop. While I'd still prefer something like $199, $399 isn't so bad considering all the extra plugs you get + the ongoing phone support, rolling updates etc...
Reply With Quote
  #18  
Old 04-01-2017, 03:16 AM
acmost acmost is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 807
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Maybe about 1.5 years ago.....after a lot of he|| was raised...they dropped it.
Now how about dropping the HD "reinstatement fee", or as I like to call it, "$999 to get from HD9 to HD10."
Reply With Quote
  #19  
Old 04-01-2017, 01:12 PM
biasrocks biasrocks is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Windsor, ON, Canada
Posts: 59
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

I've submitted to support regarding the tax issue. Waiting to hear back.

A US based corp charging CDN tax seems very odd to me, especially since Avid's CDN TAX ID was not provided on the invoice.

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
Yep they hit me with tax also...all deductible mind you, but tax'd none the less
Reply With Quote
  #20  
Old 04-02-2017, 02:18 AM
electrodaddy electrodaddy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: UK
Posts: 95
Default Re: Rolling the dice one more time! HD Renewal

Quote:
Originally Posted by SaschaP View Post
$399 isn't so bad considering all the extra plugs you get + the ongoing phone support, rolling updates etc...
Funny
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OK First Attempt but No Dice! (Review) wescravn Virtual Instruments 11 11-14-2007 01:35 PM
new mac, old mbox, no dice sjano Pro Tools M-Powered (Mac) 2 04-13-2007 02:11 PM
Slice and Dice Royalty Free music?? EjA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-19-2004 04:47 PM
OT- Dice sample..Anyone? GZUZIZLORD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 10-23-2003 12:41 AM
No Reverb, No DirectX... No Dice Bill Dent Digidesign Hardware & Software 12 10-31-2000 09:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com