Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2007, 08:44 AM
linchpinc linchpinc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Default Reson 3.0 Rewire

Hi I'm running Pro tools 7.3.1cs2 on a Mac Pro and I have had one very annoying problem, I have the full version of Reason 3.0 which runs perfectly as a stand alone application but it will not show up in the instrument plug in section on an instrument track in pro tools and as such will not rewire. Does anyone have any idea as to what to do in this situation?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
any reson to upgrade to the new 'velvet' Filmusic Virtual Instruments 5 11-25-2010 08:20 PM
Reson refill sound bank missing???? The Huli MIDI 2 06-18-2008 06:58 PM
Reson Re-Wire Lidor Tips & Tricks 2 12-07-2005 06:32 AM
reson adapted license and registration code turkyworky Tips & Tricks 0 04-12-2005 04:20 PM
reson to pro tools walter gil Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-20-2002 01:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com