Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > System 5

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-31-2019, 11:53 AM
MarcOFB MarcOFB is offline
Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Denmark
Posts: 49
Default EuconWS V4.4 not seeing S5

Hi!

So I was running EuconWS V4.0 on Mojave and Pro Tools 2019.5.
No issues besides the appset.

I then updated to euconWS V4.4 and my surface could no longer connect to Pro Tools.

The button on the cm401 just blinks, after a moment the blinking slows down and it carries on like that.

I then tried reinstalling V4.0 and the problem persists.

IP on my mac (pro tools) 192.168.168.1
IP on SC264 (DAW LAN) 192.168.168.2

Subnet mask is 255.255.255.0

These settings worked before i updated.

All ideas are welcomed!

Thanks!




Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 06-20-2019, 11:59 AM
Ulf Ulf is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Oslo/Norway
Posts: 14
Default Re: EuconWS V4.4 not seeing S5

I am running EUCON Workstation v4.0.1x12611424 and it is working fine. I think this is the last Eucon WS version for System 5!

And if you have installed another later version a will suggest that you reinstall the Eucon 4.0.1

Good luck

Best regards Ulf
__________________
Mac Pro 2x3,46 GHz 6-Core OS 10.13.6
System 5 SC264D, CM408x3, CM402, CM401
AM713, MA703, ML530, MC524, FC726
ProTools Ultimate 2019.5, Avid MTRX
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2019, 12:05 PM
MarcOFB MarcOFB is offline
Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Denmark
Posts: 49
Default Re: EuconWS V4.4 not seeing S5

Yeah i got it working i had installed the wrong version, all good now :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
eMix 6.1.0 cannot connect to EuconWS 3.6.1 Rpro System 5 14 07-31-2017 05:24 PM
eMix 6.0.3 Hybrid will not connect to EuconWS 3.3.2 David S5 Fusion System 5 35 06-30-2017 05:56 PM
EuconWS 3.5 -> System 5 Hybrid error Rpro System 5 2 10-22-2016 08:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com