Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #51  
Old 02-03-2016, 11:52 PM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,371
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

Quote:
Originally Posted by ex-user View Post
Sorry to rain on your parade. Also I see the black wink in the desktop video window as well as the hardware video output. This mis-featurette has been around a while now. It's very easy to repro.
Yep, I know. I started this thread more than a year ago. Hoping for a fix every time an update is released.
__________________
PTHDn 2019.6 (OSX10.14.4), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #52  
Old 02-04-2016, 07:31 AM
ex-user ex-user is offline
Member
 
Join Date: May 2015
Location: erehwon
Posts: 35
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

Presumably now that we're 'all' on support plans, several support requests have been logged about this? Or is that a sure fire way to lose the will to live?

And I'm assuming that as the black frame appears on the desktop video screen as well, with the proviso of setting a video offset, that just about every installation since 11.2.2 exhibits the problem. That's quite a bit of qualified hardware isn't it!
Reply With Quote
  #53  
Old 02-05-2016, 04:10 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,371
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

The bug has been reported on IS in Nov 2014. It's not "in review" so I wouldn't expect any fix soon.

I'm holding off of 12 till some of the bugs that have come over from 11 are fixed so I'm not on a plan yet.

Video Universe broken since about PT8, black wink, write to all enabled broken in PT12, preserve fades when editing still not preserving fades as it should. just to name a few.
__________________
PTHDn 2019.6 (OSX10.14.4), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #54  
Old 11-12-2016, 01:22 PM
Plethoraguy Plethoraguy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 17
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

Any fixes to this yet? Is any version of PT 12 working better?
Reply With Quote
  #55  
Old 11-12-2016, 01:30 PM
TheMuffinMan01 TheMuffinMan01 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: North America
Posts: 23
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

I have this on 12.6 and 12.5 HD with a black magic mini monitor. (among other problems)
Reply With Quote
  #56  
Old 11-04-2017, 12:36 PM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,371
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

12.8.2 is still doing this.

Please AVID, it's been three years now.

Thanks

Frank.
__________________
PTHDn 2019.6 (OSX10.14.4), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #57  
Old 06-18-2019, 02:22 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,371
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

AVID support has just let me know that this will be fixed "in the next major update". Not sure if the current dot-releases count as "major" but I do hope so.

Frank.
__________________
PTHDn 2019.6 (OSX10.14.4), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #58  
Old 06-18-2019, 07:24 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,077
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

Just wanted to let you know that I think of you every time I see it. They should relabel the support ticket "The Kruse Wink!"
__________________
Nathaniel Reichman
Supervising Producer – Re-recording Mixer
Dubway Studios
Reply With Quote
  #59  
Old 06-18-2019, 09:31 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,371
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

Quote:
Originally Posted by reichman View Post
Just wanted to let you know that I think of you every time I see it. They should relabel the support ticket "The Kruse Wink!"


Fortunately the support case has been closed now. I hope for ever.

Now back to the "chopped audio pan bug" and "preserve fades" bug
__________________
PTHDn 2019.6 (OSX10.14.4), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #60  
Old 06-18-2019, 09:37 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,077
Default Re: BUG 11.2.2: black wink when using pre-roll

Quote:
Originally Posted by Frank Kruse View Post


Fortunately the support case has been closed now. I hope for ever.

Now back to the "chopped audio pan bug" and "preserve fades" bug
Apparently "The Reichman Glitchlist" is also in the queue for a fix:

http://duc.avid.com/showthread.php?t=396319

we all have our favorites...
__________________
Nathaniel Reichman
Supervising Producer – Re-recording Mixer
Dubway Studios
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pre-roll/post-roll appears to be broken in PT10 anodecathode macOS 1 02-20-2012 01:33 PM
nudge nudge wink wink paldry macOS 2 09-09-2011 08:21 AM
Pre-roll doesn't work but post-roll does :confused: pennard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-06-2009 11:26 PM
Pre roll and Post roll keyboard commands? Bob L 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-30-2007 07:46 AM
Roll up, roll up - Get your Free RTAS Plugins... Tanglewoodstu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 08-24-2005 09:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com