Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2013, 12:54 PM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,259
Default !<ALL>

Hi

Quick question: now that ! bypasses all plug-ins on a selected track, can anyone tell me the new key command for selecting the <ALL> group?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2013, 03:59 PM
sleiweke sleiweke is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 119
Default Re: !<ALL>

Agreed. I used the "!" function a lot!!! And now I have to move the mouse over and select it every time. Surely there's another key command that we could use to disable plug's on a selected track. How about "*"???

Please give us back the old "!" select all function.
__________________
sleiweke
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2013, 06:16 PM
jbrown7282 jbrown7282 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: United States
Posts: 195
Default Re: !<ALL>

Great question!!!! Ill ask the powers that be and get right back to you.
__________________
Jay

Litehousemuzik
Audio Mixing Services
Reply With Quote
  #4  
Old 12-10-2013, 07:04 PM
sleiweke sleiweke is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 119
Default Re: !<ALL>

Any news on this? I would really love the have the select all group function back. Perhaps I'm the only one.
__________________
sleiweke
Reply With Quote
  #5  
Old 12-10-2013, 07:05 PM
jbrown7282 jbrown7282 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: United States
Posts: 195
Default Re: !<ALL>

I have not heard back yet... I'm sure I will soon.. Sorry for the delay y'all
__________________
Jay

Litehousemuzik
Audio Mixing Services
Reply With Quote
  #6  
Old 12-11-2013, 11:27 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,259
Default Re: !<ALL>

Quote:
Originally Posted by sleiweke View Post
Any news on this? I would really love the have the select all group function back. Perhaps I'm the only one.
I really miss it as well. Can't believe it's not more widely used.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-17-2013, 08:49 AM
sleiweke sleiweke is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 119
Default Re: !<ALL>

I'm gonna try to keep this alive! I really need this back!
__________________
sleiweke
Reply With Quote
  #8  
Old 12-17-2013, 10:41 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,259
Default Re: !<ALL>

I know, it's driving me mad. I keep turning off whole banks of plug-ins, which let's face it you only need to do once in a while, as opposed to selecting all tracks, which I personally use quite a lot. A lot more than I realised!
Reply With Quote
  #9  
Old 12-18-2013, 10:06 AM
farmfresh farmfresh is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bloomington, IN
Posts: 64
Default Re: !<ALL>

Agreed, I'd really like to see this fixed, I use it so often! I'm doing cmd+shift+G so much my hand is starting to get cramped!
Reply With Quote
  #10  
Old 01-02-2014, 01:34 PM
sleiweke sleiweke is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 119
Default Re: !<ALL>

And we're back everyone! !<all> is restored in PT11.1

Thank you avid!
__________________
sleiweke
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com