Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2001, 02:18 PM
Voideco's Avatar
Voideco Voideco is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Alkmaar, Netherlands
Posts: 865
Default Strange error when installing Reason Soundbank

Hello,

I install the soundbank during the installation of Reason. It copies the soundbank when I insert the cdrom, but at the end of the process it says: "Could not copy Soundbank file because of unknowm problems. You can later however manually copy the soundbank file". When trying to do so, the unknown problem becomes clearer, windows says that the system cannot find the file or something. The copying process goes all the way, but in the end the errormessage appears, and the RFL-icon disappears again.
Very odd. I can in not any way copy the Soundbank file to my HDD anymore. Has anyone else encountered this problem? I have a legal version of Reason, I reïnstalled Windows and everything, but it persists.
Anyone? Your help is highly needed, truly.
Voideco
__________________
Mac Book Pro 2016 Retina, Quad core i7, 2,5 GHz
16 Gb 1600 MHz RAM, 256 SSD drive, 500 Gb SSD USB3
OSX Sierra 10.12.5, PT 12.7.1, UVI Falcon 1.0
Metric Halo ULN8 Firewire Interface,
NI Komplete Control S49 midikeyboard
Shure SM57 mic, Beyer Dynamic M88 dynamic mic
2 Audio Technika AT4021 mics
Washburn w/Seymour Duncan PAFF humbuckers
Fender Strat w/Seymour Duncan Hot Strat pickups
LAG Western guitar, Koch Pedaltone preamp
Mesa Boogie Fifty/fifty Power Amp
Celestion speaker 12" 85 Wtts, Harley Benton 2 x 50 Wt.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2001, 02:21 PM
Voideco's Avatar
Voideco Voideco is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Alkmaar, Netherlands
Posts: 865
Default Re: Strange error when installing Reason Soundbank

First I'm going to get stoned now, tomorrow I'll dive further in this thing and await your replies. Cheers all!
Voideco
__________________
Mac Book Pro 2016 Retina, Quad core i7, 2,5 GHz
16 Gb 1600 MHz RAM, 256 SSD drive, 500 Gb SSD USB3
OSX Sierra 10.12.5, PT 12.7.1, UVI Falcon 1.0
Metric Halo ULN8 Firewire Interface,
NI Komplete Control S49 midikeyboard
Shure SM57 mic, Beyer Dynamic M88 dynamic mic
2 Audio Technika AT4021 mics
Washburn w/Seymour Duncan PAFF humbuckers
Fender Strat w/Seymour Duncan Hot Strat pickups
LAG Western guitar, Koch Pedaltone preamp
Mesa Boogie Fifty/fifty Power Amp
Celestion speaker 12" 85 Wtts, Harley Benton 2 x 50 Wt.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I move my Reason Factory Soundbank to an external hard drive? bryced87 Tips & Tricks 21 07-07-2014 04:27 PM
Strange good behavior on my laptop after installing new cs2 uller 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-22-2010 09:43 PM
Moving Presets to another Soundbank in Mach Five ej Tips & Tricks 1 08-18-2005 06:07 PM
Ultimate Soundbank Plug-ins help! shacke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 10-11-2004 09:59 AM
Online SoundBank transology Tips & Tricks 1 05-19-2004 11:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com