Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-14-2003, 07:31 AM
the originalman the originalman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: OHIO
Posts: 17
Default digi 001 failed test 22 shared memory test

Does any one know how to fix this..... I have been running my digi for over a year with no substantial problems. now all the sudden i cant play back a song with 1 audio track with out it stopping and giving me an interrupt error.
When i rqn digi test I got the code 22 error shared memory. [img]images/icons/confused.gif[/img]
__________________
T.O.M.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Process card failed Digi test, but works as far as i can tell? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 09-26-2009 11:34 AM
digi test failed probe dms Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-19-2005 08:26 AM
digi test failed...pci slot culpret clarpark Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-14-2004 09:38 AM
failed digi test.....uh-oh monkey Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-07-2001 07:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com