Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2016, 10:25 AM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 501
Default Converting Big Fish Loops to Apple Loops

Anybody happen to have converted their loops for use in Logic? To my knowledge, using the Apple Loops Utility requires customizing them one by one. Is there a faster way?
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2020.5, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Octo; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.8, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU 8-Pre-ES, Pro Tools 2019.10
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2016, 10:44 AM
ChuckS ChuckS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,231
Default Re: Converting Big Fish Loops to Apple Loops

I haven't used it for your particular request, but AudioFinder may be a solution: http://www.icedaudio.com/site/
__________________
PT 2020.3 DP 10.11 VEP 7.x MOTU M4 HP Envy 8G i7 Quad Laptop Win10 (x64 2004)
PT 2020.3 DP 10.11 VEP 7.x 828mkII ADA8200 MTP-AV 2011 Mac Mini i7 Quad High Sierra.6
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2016, 11:10 AM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 501
Default Re: Converting Big Fish Loops to Apple Loops

Thanks, hadn't heard of them. I'll shoot them a message and see if they're the ticket.
__________________
ADK Core i7 4.20, 32GB RAM, W10 Pro, PT HD 2020.5, HD Native, OMNI, Digi 192, AJA Kona LHi, UAD-2 Octo; Mac Pro 8-core 2.67, 32GB RAM, High Sierra 10.13, Logic Pro 10.4.8, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU 8-Pre-ES, Pro Tools 2019.10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ACID WAV loops vs. Apple Loops scripguy macOS 1 05-18-2012 10:44 PM
Converting apple loops to use in pro tools weezerboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 09-28-2010 02:02 AM
OT - Big Fish Loops Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-16-2010 03:18 AM
Big Fish loops (?) Blackers Pro Tools M-Powered (Win) 3 02-07-2010 04:34 AM
Big Fish loops? machino Virtual Instruments 5 03-02-2009 03:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com