Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2008, 12:52 PM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,189
Default Sync point doesn't move with ctl-nudge (?!)

Hello DUC:

Perhaps my memory is fuzzy, but until PT v7, I always expected that a sync point (command-comma) would move with the audio while performing a "nudge data within region" (control +/-).

The sync point moves with the audio during a straight nudge, so it's not at all helpful to me for it not to move with the audio in the more sophisticated nudge.

Thanks in advance for any comments. Digi, is there a reason for this that I missed?

Nathaniel Reichman
www.nathanielreichman.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nudge and sync point henpage Pro Tools 10 0 08-07-2012 10:26 AM
Move Automation to Sync Point quoid macOS 2 02-26-2011 10:11 AM
BUG: Nudge Underlying Audio/Sync Point reichman Post - Surround - Video 5 12-08-2010 07:33 AM
Sync point doesn't move with ctl-nudge (?!) alex weber Post - Surround - Video 1 08-14-2010 03:08 AM
Crtl-nudge and sync-point Frank Kruse Post - Surround - Video 3 04-09-2009 02:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com