Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 03-19-2020, 04:34 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,275
Default Re: How To Use Pro Tools Offline

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
License key still the way most are using. Just buy one and your problem goes away
Don't forget to add in ZDT coverage and a spare iLok with ZDT. One of the best investments you'll make (and inexpensive to boot).
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #22  
Old 03-19-2020, 04:36 AM
Gilles D Gilles D is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6
Default Re: How To Use Pro Tools Offline

Ok, found this!

Thank you very much!
Reply With Quote
  #23  
Old 03-19-2020, 04:49 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,115
Default Re: How To Use Pro Tools Offline

No problem.

And really, if you are carrying that key between locations you should consider ZDT plan and it's Theft and Loss Coverage. Just in case.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #24  
Old 03-27-2020, 02:40 AM
Gilles D Gilles D is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6
Default Re: How To Use Pro Tools Offline

Hello,
So I bought and receive my iLok key. I put the licence on it, but My Protools still doesn't open off line with the key plugged...
Here is a print screen of my iLok License Manager, maybe I did something wrong...could you help me?
Attached Images
File Type: jpg Capture d’écran 2020-03-27 à 10.35.58.jpg (61.9 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #25  
Old 03-27-2020, 03:45 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,275
Default Re: How To Use Pro Tools Offline

Quote:
Originally Posted by Gilles D View Post
Hello,
So I bought and receive my iLok key. I put the licence on it, but My Protools still doesn't open off line with the key plugged...
Here is a print screen of my iLok License Manager, maybe I did something wrong...could you help me?
What does ILM show for PT itself? Highlight that and take a look. Is the little blue light on the iLok on?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #26  
Old 03-27-2020, 08:37 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,649
Default Re: How To Use Pro Tools Offline

Quote:
Originally Posted by Gilles D View Post
Hello,
So I bought and receive my iLok key. I put the licence on it...
That screenshot shows your iLok has 0 Activations. You need to activate the Pro Tools Ultimate bundle to that iLok. Drag the license bundle there, or right+click > Activate...
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 03-27-2020, 09:22 AM
Gilles D Gilles D is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6
Default Re: How To Use Pro Tools Offline

Thank you so much!
I activated them. As you said: right click, then activate...
Why that couldn't be much simpler...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command|8 (Offline) with Pro Tools 10 tj2toxic ProControl, Control|24, Command|8 8 05-30-2016 10:11 AM
Pro Tools 12 HD offline bounce bug bad jitter Post - Surround - Video 0 05-06-2016 08:12 AM
Pro Tools 12 HD offline bounce bug? bad jitter Pro Tools 12 1 05-05-2016 11:31 AM
Command|8 (Offline) with Pro Tools 10 tj2toxic Windows 1 11-30-2011 05:14 PM
Pro Tools freezing and C/24 offline brewcity1 ICON & C|24 1 12-01-2008 10:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com