Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2018, 01:18 PM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,850
Default Studio One 4 AAF export to Pro Tools info...warning.

My letter to PreSonus tech support. Hope this helps someone!

><><><><>

S14 appears to only create stereo interleaved files. But Pro Tools, when importing a AAF file only wants to see mono .L - .R files.

Is there a way to have S14 only create audio file splits (separate mono files) instead of interleaved?

Thanks!

Ron

Technical Support Today at 09:38
Hello Ron,

There's no current automatic way to split stereo files to mono other than selecting a stereo file in the browser Files tab and right clicking and Split to Mono.

If you would like to make a feature request for StudioOne to be added in a future release, we have a forum section specifically for Feature Requests.
__________________
Ron Wasserman
http://www.ronw.com
http://www.imdb.me/ronwasserman
http://www.fishertheband.com
Mac Pro (Late 2013) 3.5 GHz 6-core Intel Xeon E5 - 32 GB Ram / 1TB Flash Storage - Avid HD I/O - Latest Mac OS - HDX3 - Latest PT Version.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2018, 03:33 AM
RussUK RussUK is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Northern Ireland
Posts: 3,724
Default Re: Studio One 4 AAF export to Pro Tools info...warning.

To your second point, I agree and PreSonus are incredibly responsive to feature requests especially from the pro community.
__________________
I work with amazing people who do amazing things.

Founder of the Expert Sites.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WARNING:A certain small studio in Burbank does not pay their bill. noeqplease General Discussion 0 05-07-2016 08:47 PM
Does PT export or import bpm info with waves? brianjanthony Pro Tools 12 4 11-26-2015 07:30 AM
MIDI Export not retaining channel info? peterg MIDI 0 04-17-2007 07:42 AM
Software to export session info fxbuilder Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-05-2005 02:56 PM
mp3 export option info John Keefe Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-26-2001 04:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com