Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-07-2010, 01:04 PM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,196
Default BUG: Nudge Underlying Audio/Sync Point

Maybe this has been covered before, but when you use ctrl +/- to nudge the underlying audio (while leaving the start and end the same), any sync point in the region stays in its absolute position, and doesn't move with the audio (!).

Defeats the point of using sync points...

And, yes, for the record, this is my biggest problem with PT9
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nudge and sync point henpage Pro Tools 10 0 08-07-2012 10:26 AM
Sync point doesn't move with ctl-nudge (?!) alex weber Post - Surround - Video 1 08-14-2010 03:08 AM
Crtl-nudge and sync-point Frank Kruse Post - Surround - Video 3 04-09-2009 02:16 AM
Sync point doesn't move with ctl-nudge (?!) reichman Post - Surround - Video 0 11-24-2008 12:52 PM
Snap sync point to sync point? imi Tips & Tricks 3 05-25-2003 06:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com