Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-24-2011, 07:21 PM
JNS JNS is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Posts: 514
Default Loop-record problem

Hi. I don't usually use Loop-Record, but thought I would try it. Everything seemed to go well and new regions were created as shown in the Regions List. Then I thought I would try the Preference to automatically create new playlists when loop-recording. This is when the trouble started. Everytime I stop the loop-recording process I get the spinning beachball and then PT quits. A couple of times I got a DAE error -1115, but not everytime. I performed DigiTest and all cards passed.
Up until this time I've had no problems with this system for a year even using UAD plugs on as many as 20 tracks and BFD2.

I was wondering if this is a known problem. I did a search, but didn't find anything.

My system is as follows: MacPro 2.8GHz. 8-core, OS 10.5.8, PT 8.0.3cs2, Magma ExpressBox 4, 2 expanded 192s, Sync I/O, HD3 Accel in the chassis, UAD 2-Solo and UAD 2-Duo in the computer.


Any help with this problem would be appreciated.

Thanks,
Jeff
__________________
HD3 Accel with 2-192s(expanded) and Rosetta 800, PT 8.0.3cs2/10.5.8 on 8-core 2.8 GHz. MacPro with UAD-2 Solo/Duo and Magma Expressbox4 chassis, Sync I/O, Midi I/O, Control 24;
PTLE 8.0cs3 on Dual-core 2.3GHz. G5(PCIe), 003R
Reply With Quote
  #2  
Old 01-25-2011, 07:05 AM
JNS JNS is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Posts: 514
Default Re: Loop-record problem

Bump
__________________
HD3 Accel with 2-192s(expanded) and Rosetta 800, PT 8.0.3cs2/10.5.8 on 8-core 2.8 GHz. MacPro with UAD-2 Solo/Duo and Magma Expressbox4 chassis, Sync I/O, Midi I/O, Control 24;
PTLE 8.0cs3 on Dual-core 2.3GHz. G5(PCIe), 003R
Reply With Quote
  #3  
Old 01-25-2011, 07:51 AM
formfunction formfunction is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,153
Default Re: Loop-record problem

Quote:
Originally Posted by JNS View Post

Any help with this problem would be appreciated.

Thanks,
Jeff
This session, all sessions?
Clean prefs/databases?
1115 errors are often associated with expansion chassis'
or drive issues.
good luck, but at least see if it is session specific..
Reply With Quote
  #4  
Old 01-25-2011, 08:01 AM
JNS JNS is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Posts: 514
Default Re: Loop-record problem

Thanks for the reply. I've tried it on 3 sessions and same result on all three. I guess I could try a brand new session, also. I haven't trashed Prefs., etc. yet since I wanted to make sure it wasn't some known issue with PT before I went to the trouble.

Jeff
__________________
HD3 Accel with 2-192s(expanded) and Rosetta 800, PT 8.0.3cs2/10.5.8 on 8-core 2.8 GHz. MacPro with UAD-2 Solo/Duo and Magma Expressbox4 chassis, Sync I/O, Midi I/O, Control 24;
PTLE 8.0cs3 on Dual-core 2.3GHz. G5(PCIe), 003R
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error: "Pro Tools cannot be put online while in loop play or loop record mode." msg6794 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 11-12-2016 06:09 AM
Loop Record and Loop Playback will not engage? Angelo of Onello 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-28-2008 06:03 PM
Tick timebase - Problem separating regions after Loop Record TimmyP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-26-2008 05:14 PM
Loop record webstereo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 05-04-2007 11:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com