Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-17-2007, 11:47 AM
scottyplayero scottyplayero is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Pompano Beach Florida
Posts: 27
Default ProTools Mac benchmarking - comparing model performance?

Is there such a benchmark test and resulting chart that compares the performance of ProTools on the different new Mac models?

The bottom line question: is it worth the extra money buying a Mac Pro over an iMac? How much boost in performance is there with an 8-core over the quad-core MacPro?

MacPro $3,397
Two 2.66GHz Dual-Core Intel Xeon
2GB (4 x 512MB)
250GB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s
NVIDIA GeForce 7300 GT 256MB (single-link DVI/dual-link DVI)
Apple Cinema Display (20" flat panel)

iMac $1,649
2.4GHz Intel Core 2 Duo
ATI Radeon HD 2600 PRO with 256MB memory
2GB 667MHz DDR2 SDRAM - 2x1GB
320GB Serial ATA Drive
SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
20-inch glossy widescreen LCD
AirPort Extreme - Bluetooth 2.0 + EDR
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2007, 11:03 AM
scottyplayero scottyplayero is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Pompano Beach Florida
Posts: 27
Default Re: ProTools Mac benchmarking - comparing model performance?

Generic processor and memory performance test by "Geekbench"

http://www.primatelabs.ca/blog/2007/...e-august-2007/

Would like a similar chart benchmarking ProToolsLE. Am I the only one?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where's the ProTools / computer model compatibility grid gone? Johnny2Laps Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 10-15-2010 06:24 PM
Gateway laptop model mp8708 and Protools le 7.4 maxamil386 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-05-2009 02:38 PM
MACBOOKPRO2.4 latest model,OSX 10.5.2, Protools 7.4. works MrPT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-17-2008 06:49 AM
Benchmarking P4 and AMD64 Ducky Tips & Tricks 0 03-11-2005 03:55 PM
ProTools Prob: ASUS Motherboard Model: A8V Deluxe ProductionGUY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-11-2005 07:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com