Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2005, 05:09 PM
audiodeluxe audiodeluxe is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default pt le v6.7 wont launh (error> line 95)

i am running pt version 6.7 on mac os 10.3.8. its been working fine since i biught it and now all the sudden when i go to launch i get an error box that says"cant complete your request because of file type.cpp assertion line 95. i trashed my prefs, i did a un-install and re-install of the pro tools and i did a archive and install of my system and no luck. if any one has anuy suggestions they would be greatly appreciated. thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error line 1142 Cowboy Bob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-22-2011 07:37 AM
assertion/line 33 error! DAMNBABY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-14-2008 04:56 PM
error line 865... Mr609 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 06-07-2007 07:56 PM
error 5000just wont go away on 6.8!!! chris-piano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-23-2005 05:47 PM
Control 24 wont come on line surchur ICON & C|24 1 10-16-2004 08:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com