Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-22-2006, 02:59 PM
dcook dcook is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Default Trouble exporting session from pc to mac

What's up guys. I recently tried to export a project using 6.9 on a pc to my mac running 7.0. It seemed that everything exported fine but I'm not getting any audio output. The tracks and everything are loaded and I can see the meters moving. Could it be that I wasn't using the same hardware device? I had my 410 hooked to my pc when I did the tracks but was using my transit when I hooked up to my mac.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone else having trouble exporting tracks from PT10.2? dcandusso macOS 0 06-19-2012 07:28 PM
Trouble Exporting Regions To .WAV teleguy2 Pro Tools M-Powered (Win) 3 05-24-2008 04:47 PM
Trouble exporting MIDI from Pro Tools 5.2.1 Jonathan Haselden MIDI 1 02-10-2008 11:07 PM
Having trouble exporting back to AVID Droog Post - Surround - Video 3 11-29-2006 04:41 PM
Trouble exporting song to desktop mbira 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-06-2004 06:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com