Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2019, 02:02 PM
jjc.849 jjc.849 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2019
Location: USA
Posts: 1
Default Windows user with audio problems

I am new to Pro-Tools First. I have an HP Spectre X360 Convertible 15-bl1xx with 64-bit OS and Intel (R) Core Processor. I use Windows 10.

Yesterday I downloaded the ASIO4ALL driver, which enabled me to open Pro-Tools and open a project. Then I see levels moving but I don't hear anything.

I have a DB-33 plug-in as well as the other AIR plug-in. I don't know how to fix this in Windows control panel. Or, please advise how I can set up input/output so that I can have sound in Pro-Tools.

I know that others have posted a similar thread in the past, but those solutions are not working for me. Can someone advise how to fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2019, 04:07 PM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Houston
Posts: 706
Default Re: Windows user with audio problems

Uninstall ASIO4all. PT should work with the onboard sound using WASAPI as the audio engine.
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 32 Gig Memory:Seagate 2 TB,1TB,4TB,500gb EVO OS Windows 7 Ultimate
PT 2019.6 Native through A&H Qu-32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-Audio Fast Track Windows 8 Installation/Driver Problems ewatson Pro Tools M-Powered (Mac) 1 11-01-2013 11:22 AM
Avid Studio Trial User, problems with editing audio JoeAudio1234 Windows 0 04-22-2012 02:19 PM
Release date that fixes audio playback problems for windows? rockguitarist1255 Pro Tools 10 4 03-12-2012 08:55 PM
PT 9 and Windows 7 major CPU spike fix!! PT 9 bug, with fix. Every Windows user!! Will The Weirdo Windows 4 01-19-2011 12:37 PM
Audio problems when starting Windows & shutting down...help! jasonguitar Pro Tools M-Powered (Win) 0 05-01-2007 06:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com