Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-08-2013, 05:55 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default New workspace problems

Hi,
PT 11.0.1HD
Trying to do the old sort by Path in workspace to find files that aren't in the current project's Audio Files folder (about time there was a better way of doing this but anyway..). It doesn't sort properly, I'm finding odd files that are out of order. Big problem for me as I'm often referring to massive Rushes folders that I want to dump 99% of.

Also, even when I've found the foreign files "copy and relink" doesn't seem to be working properly. It seems to copy it across but it won't relink it. I'm doing some more checking but beware. The second time I did a copy I got a very odd message on the left "The Following Plug-ins have a missing digital signature and will fail to load in the final candidate build" and the expected message in the right "target directory already exists". Just tried looking again in the Audio Files folder and PT won't see that file there (it is). Also, if I 'filter' the workspace window so I can see the file I want to copy and relink, "copy and relink" is not available in the right click menu. I don't know if that was always the case with filtering down the set (I'll look in 10 later) but that's pretty useless.

Pete
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2013, 04:47 PM
PaulV's Avatar
PaulV PaulV is offline
Avid
 
Join Date: Nov 1998
Location: Avid, San Francisco
Posts: 296
Default Re: New workspace problems

Hi Pete,

Sorry you're running into this issue. We are aware of the bug, and are working on a fix for it for a subsequent release.
__________________
Cheers,

Paul Vercellotti
Avid Engineering
Reply With Quote
  #3  
Old 07-10-2013, 11:27 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,196
Default Re: New workspace problems

Thanks Paul,
You guys have done brilliantly with this release, there were bound to be a few little things to resolve. Just a couple of things need to come into place for me to be able to use it exclusively.

Pete
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with the workspace window markatz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-27-2010 01:54 AM
Problems with Workspace Browser in PT 8 Rockfool 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-13-2009 05:35 AM
Workspace problems and firewire weirdness fasttraxx Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-07-2008 11:37 PM
Workspace Problems (X2) Help! dacapo Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-21-2007 03:27 PM
Problems with workspace waveforms! Please help!!! arturix Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 08-03-2007 02:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com