Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2018, 02:30 AM
Patshill Patshill is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: France
Posts: 6
Default AAE-9178 Error

Hi,
I'm from France, and I use pro tools 12 . Yesterday a problem AAE-9178 occurs while loading plugins?????

I never had this probem the day before and before and before.
What happened ? I did not installed any software!
a new update of Windows 10?
I delete all the plugins one after another and each time the same problem but with the next plugins. So it started with Varifi.aaxplugin, then Trim.aaxplugin, ...until Autopan.aaxplugin.

I uninstalled PT and all VST , plugins,.. and re-installe PT. But still the same problem.
I have Avid Mbox ( 2 inputs)
Please, can you help me .

Last edited by Patshill; 06-04-2018 at 04:58 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AAE Error -9178 JimGriffith Pro Tools 12 3 12-15-2017 05:50 AM
Getting AAE error -9178 at startup lufi Pro Tools | First Discussion 6 09-10-2017 02:18 PM
AAE Error -9178 JayRosa Pro Tools Software (Win) 1 07-29-2017 01:28 PM
Getting AAE error -9178? Here's what worked for me. mesaone Pro Tools 12 0 12-08-2016 11:52 PM
Waveshell 9.3 / 9.6 AAE Error -9178 mpalma87 AAX Plug-ins 2 04-07-2016 12:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com