Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2002, 03:45 PM
cancedda cancedda is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: New York, NY, US
Posts: 57
Default Midi notes grayed out with DM5

Help, I just started recording drum tracks with an Alesis DM5 and triggers in PTLE, unfortunately I'm not able to edit notes in edit notes, they appear gray with a cross through them. I can't select, move or extend them. Anyone knows about this?
__________________
Thank you. C
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2002, 05:59 PM
John H John H is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Northwest England
Posts: 809
Default Re: Midi notes grayed out with DM5

Close Protools LE.

Open OMS.

Create a new studio setup, let it auto detect all you're devices.

Make the new OMS setup current while still in OMS.

Quit OMS.

Launch protools.

this should make sure protools can find the device and it's patch name document, assuming you've got one in the OMS folder for that drum machine.

this should solve the problem, if it doesn't try creating a new session in protools and import all the midi tracks from the old one so you've got all notes and you just need to re-select the patches for each midi track.

hope this helps, it's happened to me before and it's quite annoying. I'll be glad to see the back of OMS when we get an OS X version Protools LE.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI Regions Grayed Out? philip888 MIDI 15 10-17-2018 06:50 AM
midi instrument track grayed out...??? gamblor Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 02-14-2012 12:00 PM
003 grayed out in Audio Midi Setup alex s 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-16-2011 08:22 PM
Recording Midi notes and keeping existing notes during record Sherbert99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-15-2008 09:40 AM
Why are midi notes so small in notes view Gothboy MIDI 1 05-27-2008 06:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com