Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-01-2014, 01:58 PM
foniefones foniefones is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Stockholm
Posts: 1
Default iLok trouble

Hello!

I lost my iLok the other and reported it on iLok's site. Since I don't have the ZNT, or what it's called, they said I have to contact Avid to get my licenses on my new iLok.

I tried Avid support page and filled out the form, without any luck and I can't find any other way to get a hold of them. So basically i wonder if anybody have gone through the same thing and might have any idea about what I can do to solve this problem. Who do I get in touch with to get my licenses on my new iLok?



Thanks for your help!

/ Christopher
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having trouble authorizing iLok and downloading license to my iLok Ofentse Morris Windows 1 08-20-2012 03:36 PM
ILok Trouble protools123 Pro Tools 10 4 01-04-2012 04:02 PM
iLok Trouble with PT8 rwogh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 10-20-2010 10:37 AM
ilok trouble... kyo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-29-2007 05:40 PM
BIG TROUBLE WITH ILOK UNDER OS X MESH@ZU Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 03-19-2003 04:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com