Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 01-21-2016, 12:27 PM
tpmobile tpmobile is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Russia, SPb
Posts: 1
Default Re: Mbox 3 and El Capitan drivers

install 1.2.8. driver OSx 10.11.3
Oops Message:

The Installation failed.
The installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance.

on OSx 10.9.5 (Mavericks) installation works correctly.

Last edited by tpmobile; 01-21-2016 at 12:44 PM.
Reply With Quote
  #32  
Old 01-21-2016, 03:21 PM
grame99 grame99 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: london
Posts: 56
Default Re: Mbox 3 and El Capitan drivers

Drivers working now. But latest update (10.11.3) kills Pro Tools.
Reply With Quote
  #33  
Old 02-03-2016, 02:46 AM
iasandy iasandy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Coconut Creek, FL
Posts: 14
Default Re: Mbox 3 and El Capitan drivers

Last update worked perfectly. I"M BACK! Thanks Avid/MBOX!
Much appreciated.
Reply With Quote
  #34  
Old 02-12-2016, 06:01 AM
batman_792 batman_792 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Toronto
Posts: 2
Default Re: Mbox 3 and El Capitan drivers

Quote:
Originally Posted by PCvo View Post
Same problem... new driver, no audio in from mbox. System sees it, it's in System prefs as Avid Mbox and selected... but no audio in from mic. I can hear all output, but no input is happening
Same issue. New driver allowed the Mbox 3 to be detected and used for playback but absolutely nothing is coming through the inputs. Tried several cables, several devices, all of the inputs....nothing
Reply With Quote
  #35  
Old 02-12-2016, 06:25 AM
batman_792 batman_792 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Toronto
Posts: 2
Default Re: Mbox 3 and El Capitan drivers

Quote:
Originally Posted by batman_792 View Post
Same issue. New driver allowed the Mbox 3 to be detected and used for playback but absolutely nothing is coming through the inputs. Tried several cables, several devices, all of the inputs....nothing
So after uninstalling/reinstalling the driver and rebooting. The Mbox is picking up my input when I assign a channel and monitor in Live, but it doesnt pick up any input without opening a DAW.....weird

I cant just be sitting on the desktop, playing some iTunes, plug in a synth and start jamming...whys that?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
El Capitan and Mbox 2 Drivers. thegame15 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 26 11-26-2016 04:26 PM
S3 and El Capitan - no go Cliffy_Boy Pro Tools | S3 9 11-16-2015 06:27 AM
PT12 and El Capitan Cliffy_Boy Pro Tools 12 64 10-26-2015 06:12 AM
El Capitan mastertstudio Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 21 10-25-2015 02:55 PM
El Capitan OSX Becharax General Discussion 30 10-07-2015 02:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com