Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-06-2007, 09:50 AM
supafuzz supafuzz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: New York City
Posts: 77
Default DIGI 02r power supply blown again

Just powered up my computer andoo2r and it's not recognizing the hardware..Could this be tha same dreaded power supply problem again?
Had this fixed less than a year ago

sheeze I have some sessions coming up this week aggggghhhh!!!
any other ideas?

thanks
__________________
www.facebook.com/super70studio
vintage/modern digital/analog hybrid recording and mixing...all analog tape format transfer too
Reply With Quote
  #2  
Old 01-06-2007, 01:02 PM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,600
Default Re: DIGI 02r power supply blown again

It's possible that the replacement power harness went bad, but not too likely. First thing to do is power everything down and reseat the firewire cable at both ends. If that doesn't fix it, power down the 002R, open her up, and reseat the power harness connector. If that doesn't do it, you may have a problem with your firewire card. You could try reseating it in it's PCI slot, if applicable.
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2019.6 Ultimate | Omni | macOS Sierra
PT 2019.6 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
  #3  
Old 01-06-2007, 02:11 PM
Dogcode Dogcode is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Sechelt, B.C. Canada
Posts: 961
Default Re: DIGI 02r power supply blown again

I had a similar problem a while back.............replacing the firewire cable fixed it for me.


...dog
__________________
PT 9
Control 24
003 Rack
Mac Pro 2.66 Quad
Adam A7
Waves Gold, VSeries
Pultec Bundle
URS, McDSP
Reply With Quote
  #4  
Old 01-06-2007, 05:42 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,631
Default Re: DIGI 02r power supply blown again

Ditto on bad firewire cables. I had one quit for no apparent reason(never been moved or touched).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blown Fuse Digi 002 Power supply liamMo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-08-2013 08:51 AM
Digi 002 rack power supply tromnek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-30-2012 03:06 AM
Digi Profile Power Supply Alert Eeyore VENUE Live Sound Systems 2 07-18-2010 09:24 PM
Digi 002r power supply issue Ajay Malghan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-26-2007 01:00 PM
power supply problems...DIGI nutshell ICON & C|24 0 12-07-2002 06:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com