Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-20-2013, 08:45 AM
Audioartist Audioartist is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stockholm
Posts: 342
Default Eucon On/off sends & EQIII band IN stops indicating.

A returning problem..

Have to restart artist control/mix to get indication back of sendsmute, eq band in/out, plug bypass status.
Dont like to restart during session cause PT has crashed on me when doing that.
The button still does its job but it either is constant lit or not lit.

Anyone else also seeing this bug?
__________________
D-control ES 32 - Venue Profile 48x24 - S3L-X - Yamaha DM2000 - Artist mix and control - HD7 accel - HDX2 / Magma EB3T
HD native thunderbolt
PT10HD 10.3.8. - PT11HD 11.3.2
2xHD madi - 2xHD omni -

Last edited by Audioartist; 09-14-2013 at 11:56 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-20-2013, 05:39 PM
eesn eesn is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: london
Posts: 157
Default Re: Eucon On/off sends & EQIII band IN stops indicating.

Quote:
Originally Posted by Audioartist View Post
Anyone else also seeing this bug?
we're still waiting for the eucon dev team to get their act together.

Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2013, 04:16 AM
TAPSpace TAPSpace is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Los Angeles
Posts: 86
Default Re: Eucon On/off sends & EQIII band IN stops indicating.

Quote:
Originally Posted by Audioartist View Post
A returning problem..

Have to restart artist control/mix to get indication back of mute, eq band in/out, plug bypass status.
Dont like to restart during session cause PT has crashed on me when doing that.
The button still does its job but it either is constant lit or not lit.

Anyone else also seeing this bug?
Hey Audioartist, I actually haven't seen this bug at all.

Have you been able to reproduce it on other Artist series units? Does it happen on the touchscreen of the Artist Control as well?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-09-2013, 05:09 AM
Audioartist Audioartist is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stockholm
Posts: 342
Default Re: Eucon On/off sends & EQIII band IN stops indicating.

Quote:
Originally Posted by TAPSpace View Post
Hey Audioartist, I actually haven't seen this bug at all.

Have you been able to reproduce it on other Artist series units? Does it happen on the touchscreen of the Artist Control as well?
I think it was the same on the artist control.

Dont know how to reproduce, seems to be totally random.
I have just wiped the systemdisc and reinstalled everything, maybe the bug dissappears.
I never had this bug on previous versions of eucon.
Restarting the surface gets it back to normal, but PT has crashed on me once doing that.
__________________
D-control ES 32 - Venue Profile 48x24 - S3L-X - Yamaha DM2000 - Artist mix and control - HD7 accel - HDX2 / Magma EB3T
HD native thunderbolt
PT10HD 10.3.8. - PT11HD 11.3.2
2xHD madi - 2xHD omni -
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EUCON 2_6_1 eucon discovery cant find ip klaukholm System 5 2 10-22-2011 12:01 PM
Alert - EuCon 2.5.6 is only for Pro Tools 9 and EuCon DigiTechSupt Artist Series 11 02-24-2011 10:25 PM
Digirack EQIII 7 band maps weird to MC Control Pasz Artist Series 0 11-07-2010 04:23 AM
Pro Tools not indicating clipping RhysC Pro Tools M-Powered (Win) 2 10-13-2010 10:40 PM
Digi EQIII 7-band and Command 8 jimlongo ProControl, Control|24, Command|8 1 06-23-2005 02:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com