Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2011, 09:01 AM
whitewaller whitewaller is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 1
Default PT 9 on 64 bit W7 mbox2pro

I recently built a PC thats 64 bit with Windows 7 installed. I own an Mbox2pro with PT LE 7. I quickly found out that its not supported by W7. If I buy the PT9 crossgrade from LE, download drivers for Mbox2pro, will this issue be resolved?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2011, 09:02 AM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,672
Default Re: PT 9 on 64 bit W7 mbox2pro

Oughta work fine. The ORIGINAL 1st generation Mbox is the one that isn't supported.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2011, 12:39 PM
mblanton66 mblanton66 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: South Carolina
Posts: 216
Default Re: PT 9 on 64 bit W7 mbox2pro

When my 003 rig is 'installed' elsewhere, I do mixdowns on my MBox 2 Pro, on the same W7x64 PT9 rig. So yes it works, if you're wanting to hear from someone who actually uses that combo.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Giving up on Mbox2Pro rlcowastudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 10-29-2009 12:56 PM
mbox2pro upgrade: 002 or 003? cary chilton 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 07-21-2009 04:12 PM
How to open an MBox2Pro? Will Russell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-19-2008 04:11 AM
will I ever be able to FW800 with mbox2pro..? ec123 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-15-2007 07:29 PM
Mbox2Pro gh4life 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-18-2006 09:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com