Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-08-2010, 11:03 AM
ZDF ZDF is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: ILLINOIS, USA
Posts: 8
Default MBOX2Pro won't power on anymore!!

Hey all, thanks for your help! Yesterday my mbox2pro worked like a charm, today no power, i've tried everything. This is my chain:
Mbookpro-500G Seagatefirewire800HD-firewire800/400adapter-Mbox2pro

I'm going to try to reinstall PT but avoid the 8.0.4 update in case that might be the issue...

Z
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBox Pro 3 appears to have died. Won't power on anymore. Damallooo FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 3 04-06-2013 11:38 AM
PT 9 on 64 bit W7 mbox2pro whitewaller Windows 2 05-02-2011 12:39 PM
Mbox2Pro - No Power via FireWire izzumm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-28-2008 01:00 PM
audible headphone pops at Mbox2Pro power up? DaveBCC 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-09-2007 10:25 PM
Mbox2Pro gh4life 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-18-2006 09:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com