Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2008, 06:38 AM
Fritz Fritz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: NYC
Posts: 444
Default posting for HD

A client is going HD. *We use a Canopus box to capture SD video. The finished mix is dumped back to tape with an OMF that we export and the Avidiots drop in.

Will the downconverted feed be OK for editing to? *I'm concerned that there may be a lip sync difference between the downconverted output of the tape machine compared with the HD output.

Ideas? *Thoughts? experiences?
__________________
!#$@@$#!

"Do not fear mistakes. There are none."

Miles Davis
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2008, 09:06 AM
Norad155 Norad155 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York
Posts: 296
Default Re: posting for HD

We capture SD SDI downconvert via AJA or Blackmagic from a D5 and mix via mojo and canopus and have had no sync problems when laying back.
__________________
IMDB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help us help you - what you need to know before posting! DigiTechSupt Pro Tools M-Powered (Mac) 0 03-28-2007 10:16 AM
Help us help you - what you need to know before posting! DigiTechSupt Pro Tools TDM Systems (Win) 0 03-28-2007 10:15 AM
Help us help you - what you need to know before posting! DigiTechSupt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-28-2007 10:13 AM
Help us help you - what you need to know before posting! DigiTechSupt Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-28-2007 10:11 AM
OT: Posting a MP3 rmx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-02-2003 07:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com