Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2011, 01:10 PM
ccuwan ccuwan is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 27
Default LE with M-Audio

Quick question and thanks......

Will Pro Tools 8 LE run on a MAC with an M-Audio USB device?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2011, 01:17 PM
ccuwan ccuwan is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 27
Default Re: LE with M-Audio

Second simple question. Are files created in PT8 LE completely exchangeable with files in PT8 Mpowered. I have an M powered system and my partner is planning to purchase PT8 LE and we want to be able to exchange files.

Thanks
Again
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2011, 01:26 PM
philip888's Avatar
philip888 philip888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Tennessee
Posts: 1,947
Default Re: LE with M-Audio

You can exchange files but LE will not work with an M-Audio interface.
__________________
Gigabyte EX58A-UD3R BIOS FH, Intel Core i7 CPU 980X, 24GB Mushkin Enhanced Blackline DDR3 1600Mhz PC3-12800, NVIDIA GeForce GTX 560, Windows 10 Pro 64 Bit, Pro Tools 12.4 Antelope Orion 32
Reply With Quote
  #4  
Old 01-07-2011, 01:37 PM
ccuwan ccuwan is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 27
Default Re: LE with M-Audio

Thanks Philip,

The problem that we are up against is I have PT8 and he has PT7. We can exchange files but none of the plugins will move with the file exchange. My colleague plans to upgrade to PT8 as a result. May I assume that if we are both running PT8 and his is LE while mine is Mpowered, they will load up onto the second machine just like they left the original and back again or does he have to stay with Mpowered to allow us to collaborate without issues?
Reply With Quote
  #5  
Old 01-07-2011, 04:56 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,631
Default Re: LE with M-Audio

Yes, having the same numerical version of PT, AND, the same versions of plugins would make collaboration better. With the release of PT9, you could likely buy MP8 for a song, so maybe matching both systems would be a good idea?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Importing audio files for remix - convert or set session to match source audio? LSW Tips & Tricks 22 09-09-2014 09:28 PM
Video - Bobby Lombardi, Audio Product Strategist for Avid Audio at NAB 2010 DTheone General Discussion 20 04-24-2010 06:53 PM
Audio Suite process puts new audio in audio bin Fritz12534 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-21-2009 08:55 AM
PRO TOOLS giving 2 Audio track ''Audio 5_02.L and Audio 5_02.R'' fredson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-20-2008 09:08 AM
USB2 Audio HD vs Fw Audio HD vs internal audio HD seth666 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 07-07-2005 02:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com