Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 10-17-2017, 06:57 PM
khoop2112 khoop2112 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Nashville, TN
Posts: 155
Default Re: New Avid S3 constant failing faders. ASC throws Visualforce error

Eddie helped me troubleshoot my fader, and unfortunately it's an actual bad fader.

Nice to have someone @ Avid to connect with and help me through the possible causes...looking forward to the new Eucon!

k
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Artist Community "Visualforce" error Airehnr66 General Discussion 0 04-04-2016 04:58 PM
Avid Profile Fader Bay Circuit Boards failing daveehorowitz@gmail.com VENUE Live Sound Systems 1 12-14-2015 12:07 AM
Avid/Digidesign Pro Control 16 Faders (Main Unit + 8 faders pack) Eduardo Apolonia Buy & Sell 3 11-24-2015 10:56 PM
What's the fix for a session that throws this message? albee1952 Pro Tools 10 Discussion 2 06-05-2014 11:09 AM
Faders failing on some sessions lyoung1101 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-04-2007 11:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com