Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-12-2006, 06:05 PM
chal7ds chal7ds is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 176
Default setting up repeat playback?

Hey,

can someone explain to me how to have pro tools play though something i recorded, but then after it gets done with the music at the end, it repeats by itself again..over and over..like a loop? i just wanna practice a guitar lick to a beat..but i don't want to have to keep going back over to my PC..i just wanna sit down over at my amp area and practice to it over and over..

how do i set that up in PT?

thanks..
chal7ds
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Setting Up Playback Engine hearttimes Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-03-2007 05:45 PM
Audiosuite Plug-in list - repeat repeat.......... sound01 Post - Surround - Video 2 11-13-2006 01:05 AM
Repeat Playback is not working digimike 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-03-2006 06:36 AM
Setting up output for playback mcm15 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 01-07-2006 02:47 PM
playback setting bvleugels Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 04-26-2001 08:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com