Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-12-2019, 08:18 AM
nhaudio nhaudio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Ontario
Posts: 76
Default Can't log in to Avid Link

Anyone else having issues logging in to the Avid Link app? I can log in fine to the avid.com site. I even tried resetting the password through Avid Link, but I'm getting the following error message:
"Login service cannot be reached. Error #504"
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2019, 11:45 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,622
Default Re: Can't log in to Avid Link

Quote:
Originally Posted by nhaudio View Post
Anyone else having issues logging in to the Avid Link app? I can log in fine to the avid.com site. I even tried resetting the password through Avid Link, but I'm getting the following error message:
"Login service cannot be reached. Error #504"
Hi, please try using a different browser. Also try using a browser in private or incognito mode. Let us know if you're still unable to log in
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 08-12-2019, 04:28 PM
nhaudio nhaudio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Ontario
Posts: 76
Default Re: Can't log in to Avid Link

To be clear, I was trying to log in using the Avid Link application, not through a web browser (which was working fine).

Either way, Avid Link seems to be allowing us to log in now.

Cheers,
n
Reply With Quote
  #4  
Old 08-13-2019, 05:51 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,622
Default Re: Can't log in to Avid Link

Quote:
Originally Posted by nhaudio View Post
To be clear, I was trying to log in using the Avid Link application, not through a web browser (which was working fine).

Either way, Avid Link seems to be allowing us to log in now.

Cheers,
n
Got it. Thanks for clearing it up and for the info

-Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't link my Avid master account to the Avid community IuliaC Licensing & Accounts 3 03-27-2019 07:05 AM
Avid Link - Now Available DigiTechSupt General Announcements 0 01-24-2019 10:04 AM
Avid Link anyone? jchan Licensing & Accounts 2 10-23-2018 11:16 AM
Avid Link Avid Technical Alerts 0 09-13-2018 12:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com