Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-07-2016, 11:41 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,624
Default Instability with ew Play pianos

Anyone else experiencing this? I can use Play for strings, winds, brass, and percussion all day with no problem. Load one of East/West's lovely pianos and suddenly I've got crashes galore. Even if it's the only track in the session. Often, a session saved with a Play piano in it won't even load without crashing PT.

Windows 7, PT 12.4, Composer Cloud.
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2019.6 Ultimate | Omni | macOS Sierra
PT 2019.6 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
  #2  
Old 03-07-2016, 10:48 PM
Led Led is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Melbourne Australia
Posts: 246
Default Re: Instability with ew Play pianos

All good here, win 10 PT 12.4.
Got the latest version of Play?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2016, 06:08 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,624
Default Re: Instability with ew Play pianos

Thanks for the reply. I'm all up to date. It's probably something peculiar to my set of installed plugins and/or anti-virus. Or my sample drive could have a bad sector. I sure am loving Composer Cloud apart from the piano hangup.
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2019.6 Ultimate | Omni | macOS Sierra
PT 2019.6 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSD 4 and instability nozzles macOS 2 01-23-2012 07:28 AM
Instability of 7.3 midi sordino 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-13-2007 05:35 AM
General instability in PT7, looking for help. deafguy Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 04-30-2006 11:02 AM
Bluetooth and Instability? Mount Royal Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-09-2005 05:14 AM
System Instability With DR-008 Amerihudge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-27-2003 11:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com