Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2014, 06:28 PM
Rectifried Rectifried is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Los Angeles
Posts: 359
Default am I crazy?

writing tracks..deadline etc.
and all of a sudden the settings change in Hybrid,
they look the same.. i reload then their even different again..

when building a track its addition PITA to trouble shoot this..
so random

F Inst:
an arpegio now has a modulation.
wtf.. but its not written in the lanes
anyone else?
__________________
Hal Cragin On the DUC Since The Year 2000 AD

PT 2019.5, macpro 12 core trashcan 64 gigram, MBP i7 9,1 16gig ram OS 10.12.3.. TB UA Apollo16 SSD's [samsung],
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Before I get crazy with this ortizd240 Windows 4 08-01-2012 07:08 PM
I Think I may be crazy..... pezdudenyc macOS 4 02-10-2011 11:07 AM
this is crazy srsoundlab 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-14-2008 09:55 AM
A CRAZY, CRAZY MOMENT WITH MY C24 quanahtx ICON & C|24 4 05-26-2008 02:59 PM
Someone tell me im not crazy ! jeam25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-20-2008 10:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com