Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2007, 03:12 PM
narzat narzat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Default Anyone using the new MacBook Pro with PTLE yet?

I see that is hasn't yet been qualified, but I'm wondering if anyone already has it up and running? I'm getting impatient to buy a new MacBook Pro, but don't want to end up making an expensive mistake if for some arcane reason it won't work. I'll be running some version of PTLE 7.X. Thanks!

Mark
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2007, 04:17 PM
Goobs's Avatar
Goobs Goobs is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Boston, MA, USA
Posts: 130
Default Re: Anyone using the new MacBook Pro with PTLE yet?

I'm using one of the new (released June 6, 2007) MacBook Pro 15" models with the 2.2 GHz DualCore Intel processor (800 MHz front-side bus, 4 GB RAM capacity, NVIDEA GeForce 8600M GT graphics card, mercury-free LED display) running Pro Tools LE 7.3.1cs3 with an MBox 2 Pro on Mac OS X 10.4.9, and it's running as smooth as butter.

No issues at all.

Best of luck,
Jeff
__________________
iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015), 4.0 GHz Intel Core i7, 32 GB 1867 MHz DDR3, 500 GB Flash Storage SSD, macOS 10.13.6
Pro Tools|Ultimate 2019.6, Logic Pro 10.4.6, Nuendo 10.2, Cubase Pro 10.0.40, Reason 11, Live 10.1, Digital Performer 10.01, Studio One 4.5.4, Waveform 10.2.1, Reaper 5.982, WaveLab Pro 9.5.50
Waves Horizon/Diamond 10.0.0.3, Melodyne 4.2.3, iZotope Post Production Suite 3.0.2, iZotope Music Production Suite 2.1, Soundtoys 5.3
Apogee Quartet, Eleven Rack, 003, Command|8, OWC Thunderbolt 2 Dual-Drive Dock, OWC Mercury Electra 480 GB 6G SSD, OWC Mercury Elite Pro 250 GB 7200 RPM HDD
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2007, 04:47 PM
narzat narzat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Default Re: Anyone using the new MacBook Pro with PTLE yet?

Thanks for the info!

Mark
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PTLE MacBook problems gatturio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-08-2008 05:15 PM
Running PTLE in XP on a Macbook protein 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-15-2007 12:18 AM
PTLE 7.3.1 on a MacBook Pro- will not launch galaxy11 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 05-09-2007 02:34 PM
Request advice on PTLE Macbook vs Macbook Pro mtbass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-08-2007 08:53 AM
is it enough to use PTLE with Macbook? Torneko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-23-2007 10:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com