Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-30-2017, 08:39 AM
Ruprecht Ruprecht is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Germany
Posts: 1
Default Clips list is missing in ProTools First 12.8.0

Hi everyone,
most recently I updated my PT First from 12.3.1 to 12.8.0.
Since then I can't find the clips list any more.
Even the arrow in the right low corner is gone..
I desperately are seeking for a solution as I can't reach my clips anymore, so if anyone of you have a clue how to fix this issue, I will be very grateful.
Thanks Ruprecht
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 - Clip List always empty (no clips show) quangaroo macOS 6 04-19-2019 07:52 AM
Missing the option to Remove or Delete Clips from Clip List - PT 10 xesands Pro Tools 10 1 02-04-2017 04:49 PM
Exporting Clips as WAVs, clips dont highlight in list gigantorbuzz Pro Tools 10 6 08-05-2013 01:07 PM
sorting clips in clip list martthie_08 Pro Tools 10 0 07-01-2013 03:59 PM
Protools LE 7.3 - Reason/TRacks/etc - missing in plugin list scalhoun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-06-2007 08:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com