Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 01-25-2009, 02:52 AM
nossnevs nossnevs is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: denmark
Posts: 260
Default Re: Playback delay when using QT video

Great thank you..
Setting sound to line out and is working,thank you very much...
Strange but i works, great
Reply With Quote
  #22  
Old 01-25-2009, 10:23 AM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,779
Default Re: Playback delay when using QT video

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
It looks like this is going to have to be fixed in a Core Audio update - unfortunately I don't have specifics about when that may be available yet.
At least one person has said that the latest CS update for PT8 has fixed this. True? I haven't updated yet but this would give me reason to.
Reply With Quote
  #23  
Old 01-26-2009, 04:29 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,623
Default Re: Playback delay when using QT video

Quote:
At least one person has said that the latest CS update for PT8 has fixed this. True? I haven't updated yet but this would give me reason to.
Not sure where you heard that but, no, it doesn't - at least not in any way that we've implemented on purpose.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #24  
Old 06-10-2009, 04:24 PM
michael c michael c is online now
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: LA CA 90027
Posts: 1,073
Default Re: Playback delay when using QT video

Has this problem been resolved yet?

Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT11HD video playback delay mattrixx Pro Tools 11 2 10-08-2013 06:52 AM
Does video playback follow system delay? Gordon Hookailo Post - Surround - Video 8 07-22-2012 10:13 PM
SOS Video Playback Problem 4 second delay when I press play AudioPostChris Post - Surround - Video 7 01-19-2011 10:23 AM
Quick Time Video = System Delay with Playback? acacia Post - Surround - Video 6 01-22-2010 12:30 AM
Slight Playback Delay w/ Video mellow1998 Post - Surround - Video 3 12-01-2007 04:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com